Logga in med BankID
Telefontid: mån-fre 8-16
Telefontid: mån-fre 8-12

Din hudmottagning i Helsingborg

Vi på Privatläkarna Hudmottagning har ett brett erbjudande av såväl medicinska som estetiska undersökningar och behandlingar. Hos oss får du ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.

Hudsjukvård

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar.  Vi erbjuder kontroll och bedömning av födelsemärken och liknande hudförändringar, snabb bedömning och behandling av hudtumörer samt  behandling av tex solskador och ärrbehandling. Vi har fullt utrustade operationssalar på kliniken.

Estetik

Vi har lång erfarenhet av estetiska behandlingar och har ett brett utbud. I vår shop har vi försäljning av hudvårdsprodukter som rekommenderas av våra hudläkare.

Din hudmottagning i Helsingborg

Hos oss finner du ett brett erbjudande av såväl medicinska som estetiska undersökningar och behandlingar. Här får du uppleva ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.

Hudsjukvård

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar, erbjuder kontroll och bedömning av födelsemärken och liknande hudförändringar (ev hudtumörer), samt behandling av tex solskador och ärrbehandling.

Medicinsk hudmottagning

Estetik

Vi har lång erfarenhet av estetiska behandlingar och har ett brett utbud.  vår shop har vi försäljning av hudvårdsprodukter som rekommenderas av våra hudläkare.

Estetisk hudmottagning

Aktuellt

Nyhet – Genesis hudföryngring

Nu kan vi äntligen lansera vår nya laser. Genesis hudföryngring är en laserbehandling med Cutera Excel V+. Behandlingen påverkar kroppens […]

Hudmottagning

Nu kan du via 1177 boka tid för kontroll av dina födelsemärken och leverfläckar. Logga in och välj Privatläkarna Hudmottagning, Helsingborg. […]

Konsultation estetiska behandlingar

Funderar du på någon av våra estetiska behandlingar men behöver mer hjälp och rådgivning kring våra olika alternativ? Boka in […]

Välkommen till oss

Privatläkarna Hudmottagning är en ackrediterad mottagning med erfarna specialister. Vi arbetar tillsammans med Vårdcentralen Privatläkarna, centralt på fjärde våningen i Knutpunkten. Här kombinerar vi hudsjukvård med estetik, för att erbjuda dig den bästa vård du kan få.

Ingen remiss krävs för tidbokning.

Hudsjukvård och estetik
under samma tak